Inschrijven – Tandheelkunde Bootsman – Bovenkarspel

Welkom bij Tandheelkunde Bootsman

Goede mondverzorging is belangrijk voor een stralende lach en voor uw algehele gezondheid. Wij bieden op vriendelijke wijze de dagelijkse tandheelkundige zorg aan patiënten. Echter niet iedereen voelt zich altijd op zijn gemak in de tandartsstoel. Ons team bestaande uit tandartsen, mondhygiënistes en ondersteunende medewerkers doen er alles aan om uw bezoek aan de tandarts zo prettig mogelijk te maken.

Inschrijven

Graag nemen wij voor u de tijd en willen wij de wachttijd zo beperkt mogelijk houden. Om deze reden hebben we een patiëntenstop en nemen wij geen nieuwe inschrijvingen aan. Natuurlijk zijn (nieuwe) gezinsleden van reeds ingeschreven patiënten altijd welkom en hiervoor maken wij uiteraard een uitzondering.

De intake kan pas plaatsvinden als het inschrijfformulier is volledig ingevuld, tezamen met de medische vragenlijst. Ook dient u zelf vooraf uw dossier en röntgenfoto’s op te vragen bij uw vorige tandarts. Indien u bij uw huidige tandarts nog behandelingen open heeft staan en/of wij hier geen dossier hebben ontvangen, kan de afspraak voor de intake niet gemaakt worden. Voordat u bent gezien voor de een intake bent u hier nog niet ingeschreven als patiënt. Heeft u voor die tijd een klacht of kiespijn? Dan dient u uw huidige tandarts te benaderen of de tandartsen spoeddienst.  Bij de intake wordt er niet behandeld.

Het niet nakomen van de intake afspraak zonder tijdig afbericht houdt in dat uw inschrijving niet kan worden verwerkt en dat wij u niet in zullen schrijven als patiënt. Er kan dan ook geen nieuwe afspraak meer worden gemaakt.

Bij de intake afspraak nemen wij altijd langer de tijd om uw wensen aan te horen en een optimaal zorgplan voor uw gebit samen te stellen.  Afhankelijk van hoe uw gebit er aan toe is, en de beschikbaarheid van goede recente röntgenfoto’s kunnen de kosten en de benodigde handelingen afwijken. U dient rekening te houden met globale kosten tussen de €50,- en de €200 voor het intake consult.

Naar aanleiding van uw wensen en onze bevindingen zullen wij u één of meerdere behandelvoorstellen doen. U heeft zelf de zeggenschap over welk plan het best bij u past en het tempo waarin dit zal gaan gebeuren.  Als onze visie te veel van die van u verschilt en we kunnen niet tot een oplossing komen? Dan wordt er geen behandelrelatie aangegaan en zijn uw gegevens voor u beschikbaar.